Säkra formulär för visselblåsare

ANON::form > Säkra formulär för visselblåsare
Visselblåsare

Använd vårt system för anonyma och säkra formulär för webbplatser som en säker och anonym rapporteringskanal för ditt visselblåsarskydd.

Enligt EU:s nya direktiv om ett stärkt skydd för sk visselblåsare skall alla organisationer med minst 50 anställda inrätta rapporteringskanaler för rapportering och handläggning av misstänkta missförhållanden.

För de allra flesta räcker det gott med att lägga upp en teknisk rapporteringskanal som uppfyller kraven på säkerhet och anonymitet, och koppla den till en intern handläggningsprocedur. De stora och kompletta system som finns på marknaden idag behövs inte annat än i mycket stora organisationer.

>>> Läs: Så skapar du en enkel och billig visselblåsarlösning

ANON::forms säkra webbformulär uppfyller med råge alla krav på säkerhet och anonymitet och är ett kompetent och kostnadseffektivt alternativ att skapa en “visselblåsarkanal” som uppfyller kraven från EU:s visselblåsardirektiv (2019/1937), som kopplas till din befintliga handläggare.

Principer för WMS

Förutom säkerhet och anonymitet är våra webbformulär mycket anpassningsbara och integreras lätt i din webbplats och i ditt intranet, det finns tex färdiga plugins för enkel integration i WordPress eller Drupal som ingår utan extra kostnad i alla våra abonnemang.

Läs mer om hur du kan använda vårt system som visselblåsarkanal.

Det är enkelt är att beställa ett abonnemang; vi vet att din tid är värdefull och har förenklat processen så mycket vi kan.