Säkra formulär för kontakter

ANON::form > Säkra formulär för kontakter
Säkra formulär för webbplatser

Vem ska ha rätt, eller ens möjlighet, att se vilka som kontaktar dig och vad de skriver i din webbplats kontaktformulär? Det självklara svaret borde vara; endast de som sänder meddelanden och du som tar emot dem. Använd säkra formulär!

Visste du att de flesta webbplatsers kontaktformulär sänds som helt oskyddade e-post meddelanden, oavsett om trafiken mellan webbläsaren och webbservern är krypterad?

Och att mängder med info om b la vem som skickat meddelandet, varifrån och vilken tid, ibland tom hela meddelandet, sparas i klartext i loggar och olika cache i webbläsaren och i de servers som hanterar transporten?

Detta gäller även leverantörer som tex Microsoft, Google och olika formulärtjänster som marknadsför sig som “säkra”, de själva har i regel full access till allt som skickas med deras system.

Det här är absolut inte bra, det är många som är intresserade av vad dina kunder har att säga, och när de gjorde det.

I våra kontaktformulär krypteras hela meddelandet redan i webbläsaren och transporteras sedan helt anonymiserat genom krypterade tunnlar till mottagaren som sedan kan läsa meddelandet efter att detta dekrypterats i mottagarens säkra e-post klient.

Med våra E2EE säkra formulär vet du att din affärsintegritet verkligen är skyddad, hela vägen!

Använd våra säkra webbformulär för allt som är viktigt och/eller känsligt; som kontaktformulär, visselblåsarkanal, tipskanal, anmälningsformulär för sjukfrånvaro osv…

Förutom säkerhet och anonymitet är våra webbformulär mycket anpassningsbara och integreras lätt i din webbplats och i ditt intranet, det finns tex färdiga plugins för enkel integration i WordPress eller Drupal som ingår utan extra kostnad i alla våra abonnemang.

Läs mer om hur du kan använda vårt system för säker kommunikation.

Det är enkelt är att beställa ett abonnemang; vi vet att din tid är värdefull och har förenklat processen så mycket vi kan.