Instruktioner för E2EE Form LITE abonnemanget

1 min read

Vårt E2EE Form LITE paket är ett prisvärt alternativ för dig som endast har behov av ett säkert standardformulär med bara en mottagare och som kan fixa allt själv med hjälp av vår enkla kontrollpanel. Läs mer om vad som ingår i LITE paketet.

LITE är vårt paket för att snabbt komma igång med ett säkert webbformulär i din webbplats. Enkel kontrollpanel för inställningar, styling och språkval ingår.

Viktigt! Du behöver en e-postlåda med stöd för PGP-krypterad e-post för att ta emot formulärdata. Skapa alltså en sådan lösning före du beställer ett abonnemang.

Använd vårt LITE paket för att skapa en säker rapporteringskanal för visselblåsare I paketet ingår en dynamiskt skapad Visselblåsarpolicy, mer info hur du använder policyn hittar du här.

 1. Bekanta dig med våra Användarvillkor Notera att LITE abonnemanget kräver årsvis förskottsbetalning som hanteras som ett löpande abonnemang hos vår betalningspartner och endast kan sägas upp via deras kundkontrollpanel. Vår tjänst följer och uppfyller GDPR.
 2. Beställ ett nytt abonnemang genom att betala årsavgiften i förskott hos vår betalningspartner Stripe Vi stöder alla vanligt förekommande betalningsmetoder.

  Viktigt! Den e-postadress du anger i beställningen av abonnemanget kommer att användas när ditt konto skapas. Du kan ändra e-postadressen senare i LITE kontrollpanelen om du vill ha olika adresser för abonnemanget och mottagningen av formulärdata.
 3. Efter en accepterad betalning skapas ditt nya konto automatiskt och du får ett e-postmeddelande till den e-postadress du angav i beställningen av abonnemanget med anvisningar om hur du öppnar och loggar in i din LITE kontrollpanel.

  Viktigt! Du får också en länk till kontrollpanelen för abonnemanget och dina kunduppgifter hos Stripe.

  E-postmeddelandet kommer inom några minuter, kontrollera din skräppost om det dröjer. Kontakta vår support om du inte fått något meddelande inom 2 timmar.
 4. Gå till kontrollpanelen och logga in enligt de uppgifter du fick i e-postmeddelandet. Du hittar b la länken till ditt nya formulär i kontrollpanelen, läs mer om hur kontrollpanelen fungerar här

  Viktigt! Du behöver ladda upp din offentliga PGP-nyckel i kontrollpanelen för den e-postadress du anger som mottagare av formulärdata. Om du har ett konto hos ProtonMail kan du göra detta via en knapp i formuläret som hämtar den offentliga nyckeln (eller följa denna instruktion ).
Rulla till toppen