Instruktioner för E2EE Form BASIC abonnemanget

4 min read

Vårt E2EE Form BASIC paket är för dig som vill komma igång enkelt och snabbt med en professionell säker formulärlösning utan krav på expertkunskaper. Läs mer om vad som ingår i BASIC paketet.

BASIC är vårt paket för att skapa och integrera våra säkra webbformulär i din webbplats. Styla färdiga mallar, bygg egna, fristående eller med färdiga plugins.

Viktigt! Du behöver en e-postlåda med stöd för PGP-krypterad e-post för att ta emot formulärdata. I detta abonnemang ingår kostnadsfri hjälp med att skapa ett gratis Proton e-postkonto.

Andra alternativ är att vi mot en extra kostnad hjälper dig att skapa en betallösning hos Proton eller en lösning hos en annan lämplig leverantör (läs mer här). Eller att du själv skapar en lösning enligt ditt behov före du beställer abonnemanget.

Använd vårt BASIC paket för att skapa en säker rapporteringskanal för visselblåsare I paketet ingår en dynamiskt skapad Visselblåsarpolicy som du mot en engångskostnad kan få anpassad till dina speciella behov om standardpolicyn inte räcker.

Det är mycket enkelt att beställa E2EE Form BASIC paketet, hos oss behöver du inte delta i ändlösa säljmöten bara för att få ett pris:

1. Bekanta dig med våra Användarvillkor. Vår tjänst följer och uppfyller GDPR.

2. Öppna beställningsformuläret från sidan med aktuella paket och priser, fält med ett “+” anger extra debiterat tillägg.

– Sektion 1: välj mellan baspaketet eller baspaketet med vissa tillägg, beroende på ditt val aktiveras olika delar av formuläret, du kan alltid gå tillbaka och ändra ditt val vid behov.

– Sektion 2: fyll i all info som behövs för att skapa ditt kundkonto.

– Sektion 3: fyll i info för att skapa ditt konto för tjänsten. Fältet “Underdomänens namn” är ditt unika konto-id och används sedan tillsammans med den domän du använder, tex med konto-id “exempel” och vald domän “secure.ax” blir adressen till dina formulär “exempel.secure.ax”. Formuläret testar om ditt angivna konto-id är tillgängligt, ange ett annat id om ditt förslag är upptaget. OBS! Konto-id kan inte ändras senare, var noga med att ange rätt konto-id rätt stavat.

– Sektion 4: ange hur du vill att dina formulär skall anpassas. Ange vilka språk du kommer att använda i formulären. Ladda gärna upp din logo högupplöst i formatet JPEG, du kan även ladda upp ett ZIP-arkiv med logo i olika format samt favicon bilder som du vill använda.

– Sektion 5: tjänsten förutsätter att du har ett e-postkonto med stöd för PGP-kryptering för att ta emot formulärdata. Ange här om du vill utnyttja ett gratiskonto hos Proton eller om du redan har en befintlig lösning. Välj ”Ni har redan en säker PGP e-postlösning som vi kan använda för det här” också om du vill ha hjälp med att skapa en lösning hos någon annan än Proton, komplettera då med en anvisning i fältet ”Ytterligare information”.

– Sektion 6: ange önskad betalningsplan och betalningsuppgifter för ditt abonnemang.

– Sektion 7: fyll i eventuella kommentarer och/eller förtydliganden efter behov.

– Sektion 8: genom att markera kryssrutan och sända in beställningen så beställer du tjänsten. OBS! Stäng inte formuläret efter att du sänt detta, du kan ladda ned din egen kopia av avtalet från en länk som du hittar längst upp i formuläret. OBS! Om Captcha koden inte fungerar så har sessionen gått ut, klicka på knappen “Uppdatera” för att få en ny kod och sänd på nytt.

2. När vi fått din beställning så sänder vi en faktura till dig för abonnemangstiden och installationsavgiften enligt det du valde i beställningsformuläret. När vi registrerat din betalning aktiverar vi ditt abonnemang och ditt konto med standardinställningarna.

Abonnemangsperioden löper alltid från den första i månaden och startar alltid förskjuten framåt tillräckligt länge för att du utan stress skall hinna få dina inställningar och ändringar gjorda.

Vi kontaktar dig så snart som möjligt efter beställningen för närmare detaljer om hur vi tillsammans hanterar de önskemål du givit i beställningsformuläret, några korta möten via tex Teams ingår i installationsavgiften.

Om du angivit i beställningen att du vill ha hjälp med saker som inte ingår i paketet, som att tex att anpassa dina formulär eller med att installera PGP e-post i dina datorer mm, så ordnar vi detta via vår underleverantör Schuetten Consulting Ab Ltd som fakturerar dig direkt för sina tjänster.

När alla anpassningar och inställningar är gjorda så ansvarar du själv, tex via din webbansvarige, för att länkar till formulären läggs upp i din webbplats på det sätt du önskar.

3. Ta kontakt om det är något du undrar över eller om du behöver hjälp med din beställning.

Rulla till toppen