Bädda enkelt in med vår WordPress plugin

1 min read

Även om våra formulär fungerar utmärkt fristående, vilket vi rekommenderar vad gäller visselblåsarformulär, så finns också möjligheten att bädda in våra samtliga E2EE formulär som iframes i din WordPress webbplats.

Läs mer om hur du enkelt bäddar in våra säkra formulär med en kortkod i din WordPress webbplats med vår WordPress plugin.

Vi har skapat ett antal olika alternativ för att underlätta implementeringen, dels ett JavaScript-bibliotek som fungerar med alla moderna webbläsare och dels med plugins för de mest populära CMS:en. Den främsta skillnaden är var koden exekveras; med JavaScript är det i webbläsaren och med plugin är det webbservern som gör jobbet.

I samtliga alternativ bäddas formuläret in genom att man anger en speciell kortkod i den sida eller artikel där formuläret skall visas, kortkoden hittas sedan och byts ut av JavaScriptet eller pluginen till den kod som laddar formuläret. Kortkoden ser dock litet olika ut beroende på lösning men beskrivs i respektive artikel.

Med vår WordPress plugin kan du enkelt bädda in alla typer av de formulär som ingår i ditt ANON::form abonnemang genom att ange en enkel kortkod där du anger URL till det formulär du vill bädda in. Du kan använda flera olika formulär/inbäddningar på samma sida. Inbäddningen är 100% responsiv.

Pluginen är testad i alla WordPress versioner till och med 6.4 och kan laddas ned från WordPress tilläggskatalog eller denna webbplats:

Gör så här:

  1. Installera pluginen från tilläggskatalogen. Eller ladda ned pluginen till din dator (läs och följ anvisningarna i WordPress dokumentation )
  2. Aktivera pluginen
  3. Gå till sidan eller artikeln där du vill ha formuläret och ange kortkoden [anonform link='sökväg till ditt formulär'] på lämpligt ställe
  4. Spara sidan/artikeln
  5. Inbäddningen är ett iframe som du enkelt kan styla om du vill genom att lägga till extra css om ditt tema tillåter detta, använd då id “anonform-app”

VIKTIGT! Dina inställningar för HTTP-säkerhetsrubriker för Content-Security-Policy (CSP) “child-src” måste tillåta iframes från webbadressen du använder för ditt ANON::formulär. Om du inte kan ändra webbserverinställningar, läs WPBeginners artikel “How to Add HTTP Security Headers in WordPress” för mer info.

Använd vårt testformulär för att kontrollera din installation

Rulla till toppen