Bädda enkelt in med JavaScript

2 min read

Även om våra formulär fungerar utmärkt fristående, vilket vi rekommenderar vad gäller visselblåsarformulär, så finns också möjligheten att bädda in våra samtliga E2EE formulär som iframes i din webbplats med vårt JavaScript-bibliotek.

Med vårt JavaScript-bibliotek kan du enkelt bädda in alla typer av de formulär som ingår i ditt ANON::form abonnemang genom att ange en enkel kortkod där du anger URL till det formulär du vill bädda in. Du kan använda flera olika formulär/inbäddningar på samma sida. Inbäddningen är 100% responsiv.

JavaScript-biblioteket fungerar med alla typer av webbplatser och CMS och våra kunder använder det idag i system som b la WordPress, Joomla, Wix, Drupal och Sitevision.

Obs! Vi erbjuder även plugins för installation i WordPress och Joomla (du hittar dem i respektive systems tilläggskatalog). Den främsta skillnaden är var koden exekveras; med JavaScript är det i webbläsaren och med plugin är det webbservern som gör jobbet (vilket vi rekommenderar).

JavaScript-biblioteket fungerar i alla moderna webbläsare med JavaScript aktiverat och kan laddas ned från denna webbplats:

Senast stabila version 1.1 (rekommenderas)
Gör så här:

  1. Ladda ned JavaScript-biblioteket till din dator
  2. Packa upp zip-arkivet
  3. Ladda upp JavaScript filen till din webbplats
  4. Inkludera JavaScript filen i HEAD avsnittet i den/de sidor där kortkoden skall användas (du kan ha med JavaScript filen i alla dina sidor utan att använda någon kortkod i sidan)
  5. Använd en kortkod enligt [anonform link="path to your form"] för att bädda in ett formulär
  6. Inbäddningen är ett iframe som du enkelt kan styla om du vill genom att lägga till css i kortkoden enligt [anonform link="sökväg till ditt formulär" css="full css sträng"], mer info finns i JavaScript filen
  7. VIKTIGT! Dina inställningar för HTTP-säkerhetsrubriker för Content-Security-Policy (CSP) “child-src” måste tillåta iframes från webbadressen du använder för ditt ANON::formulär. Läs “Content Security Policy (CSP) Quick Reference Guide” för mer info.

Använd vårt testformulär för att kontrollera din installation

Rulla till toppen