ANON::forms affiliate partnerprogram

ANON::form > ANON::forms affiliate partnerprogram
Affiliate

Gå med i vårt globala nätverk av affiliates, byråer och tjänsteleverantörer som tjänar provision som ANON::form affiliate partners. Hänvisa dina kunder eller webbplatsbesökare till ANON::form och tjäna generösa provisioner från varje prenumerationsköp dina hänvisningar gör.

Vårt affiliate partnerprogram är okomplicerat; du får en fast väl tilltagen hittelön baserad på den första prenumerationslängden för varje kund du hänvisar till oss och som beställer en ny prenumeration. Det är kostnadsfritt att delta i programmet och du har ingen skyldighet att hänvisa ett visst antal kunder till oss, du väljer själv hur mycket resurser du vill lägga på partnerskapet.

Du behöver inte heller vara delaktig i onboarding processen av den nya kunden eller ge någon support för tjänsten, vi tar hand om allt. Du får givetvis hjälpa kunden med anpassningar av formulär och/eller eventuella installationer av säker e-post och fakturera kunden för detta, i annat fall får en underleverantör till oss det jobbet om inte kunden själv tar hand om detta.

För marknadsförare

Nämn ANON::forms säkra webbformulär i din blogg, sociala medier, nyhetsbrev, webbseminarium eller i dina kundmöten och använd din referenslänk. Vi spårar alla köp som kommer från din länk och betalar dig provision för varje prenumerationsförsäljning.

För byråer

Introducera ANON::forms säkra webbformulär för dina kunder och andra marknadsförings-experter för att tjäna provision från varje prenumerationsköp dina hänvisningar gör. Rekommendera ANON::form till ditt nätverk och skapa en extra intäktsström för din byrå.

För leverantörer

Dra nytta av ANON::form för att erbjuda dina kunder högklassiga värdeskapande tjänster och lösningar, som lagstadgade säkra rapportkanaler för visselblåsare, med hjälp av ANON::forms säkra webbformulär. Tjäna provision från dina kunders prenumerationsköp.

Det är lätt att bli affiliate partner, kontakta oss via vårt kontaktformulär, ange PARTNERSKAP som ämne så kontaktar vi dig för detaljerna.

Läs mer: